PRO România, Ioan Lazăr Deputat

PRO ROMÂNIA este singurul partid care are cei mai buni premieri din istorie pentru a scoate din nou țara din criză! Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu cu siguranță vor scoate din nou țara din criza în care PSD și PNL ne-au băgat!
2000 LEI/LUNĂ!!! Venitul Minim de Criză: Se acordă în completare tuturor românilor care au venituri de sub 2000 de lei/lună.
PROmisiunea RELANSĂRII ECONOMICE: plan anticriză; reduceri de TVA, anularea unor obligații fiscale, sprijin pentru plata chiriilor, amânarea unor rate bancare, redeschiderea afacerilor, cu condiția păstrării locurilor de muncă.
REDESCHIDEREA ȘCOLILOR: reîntoarcerea în școli, în condiții de MAXIMĂ SIGURANȚĂ și testarea repetată a tuturor celor din sistemul de învățământ.
PENSIILE SPECIALE: PRO ROMÂNIA este SINGURUL PARTID CARE A PROPUS IMPOZITAREA PENSIILOR SPECIALE. Celelalte partide intenționat au formulat intenționat legi tendențioase pentru a fi anulate de CCR!
Redăm demnitatea militarilor, prin revenirea la Legea 223/2015
Victor Ponta a scos BLAJUL ȘI SEBEȘUL din faliment (Bosch și Daimler-Star Assembly au venit în Alba pe timpul Guvernului Ponta)
În 2012 am scos România din Criza Economică și am asigurat o creștere și dezvoltare sustenabilă timp de 7 ani. ACUM TREBUIE SĂ SCOATEM DIN NOU ROMÂNIA DIN CRIZĂ!
Ne asumăm PROmisiunea ieșirii din Criză!
Votați VICTOR PONTA & IOAN LAZĂR & COSMIN ARION!
Votați PRO România!
Pe 6 decembrie, votați Poziția 6 pe buletinul de VOT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *